Diskusní fóra Avast Software
10.09.2010, 01:34:37 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: avast! pro PDA - ochrana Vašeho mobilního zařízení!!

Domů   Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Update programu  (Přečteno 14330 krát)
Béňa
furťák

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« kdy: 19.10.2008, 13:45:38 »

Chtěl jsem s zeptat. Mám PalmV, avast! PDA v něm a stáhl jsem si do PC avast! PDA Edition updater. avast! PDA mám a klíč taky(jen DEMO). Vložil jsem jej do programu(updateru) a nechce mi jej příjmout! Proč není v českém jazyce avast!PDA? Proč mi nejde vložit klíč do updateru? V PDA (avast!) je copyright 2005 a version 4.3, není nějaká novější verze?
Zaznamenáno
pk
Avast tým
bažant
**

Uh, Yeaaah, Peter...What's Happening?...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 30.10.2008, 03:36:54 »

Existuje novější verze, pošlu Vám odkaz mailem - na webu se patrně objeví během následujících pár dnů. Tato verze by měla řešit většinu stávajících problémů (update, licenční klíče, apod).

Verze pro PalmOS je pouze v anglickém jazyce a o žádné lokalizaci zatím neuvažujeme (je to dáno také tím, že v Palm verzi je opravdu minimalní počet dialogů a zdá se mi to zbytečné). Trochu jiná situace se týká verzí pro PocketPC/Handheld/Smartphone, které jsou lokalizovány asi do šesti jazyků.
Zaznamenáno
Béňa
furťák

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 13.11.2008, 18:54:35 »

Pardon mail asi není uveden v mém profilu. jan.bencik@seznam.cz , to je můj mail. Děkuji za odpověď
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 17 dotazů.